Treceți la conținutul principal

Esti pregatit(a)



 In perioada celor 3 zile, 20 - 22 Decembrie 2012, datorita energiilor cosmice de magnitudine foarte mare ce vor fi directionate catre Pamant ca urmare a alinierii sale precesionale cu zona Centrului Galactic, potentate de alte energii care sunt transmise prin Soare (vezi Saltul Galactic), vor avea loc schimbari de mare amploare pentru planeta si pentru toate formele de viata de pe ea. Trebuie stiut ca energiile care sosesc vor amplifica de sute de ori forta de viata si ceea ce avem in constiinta.

  In cazul in care constiinta noastra este majoritar in Lumina, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru.

  In cazul in care constiinta este dominant negativa, negativitatea va fi si ea amplificata, ceea ce va duce la involutia acelui suflet si la dinamici distructive, culminand cu parasirea corpului fizic intr-un interval de pana la doua decenii.
  Ceea ce doresc sa subliniez este ca atat energiile si constiintele pozitive cat si cele negative vor fi amplificate de sute de ori pe perioada celor 3 zile. Energiile vor incepe sa creasca accentuat din data de 12 Decembrie 2012 (12-12-12) iar pe perioada 20-22 Decembrie 2012 se vor amplifica dramatic.

Pozitionare
  Avand in vedere cele de mai sus, este recomandabil ca pe parcursul celor 3 zile (20-22 Decembrie) sau macar pe 21 decembrie sa parasiti zonele aglomerate precum orasele si sa va duceti in zone linistite, de preferinta montane, sau in zone in care stiti ca se afla linii de camp energetice sau vortexuri (exemple: Muntii Bucegi, Godeanu, Pades (Banat), Retezat, Piatra Craiului, zona Bran, Sinca Veche. Apuseni, Maramures si altele). Pot fi de asemenea vortexuri si linii de camp de magnitudine mare, din alte tari ( Peru , Mexic , Tibet , Egipt..)

  Energiile cosmice vin din zona Centrului Galactic, sunt mixate cu cele care vin prin Soare si infuzate in campul planetar pe la poli, apoi prin liniile de camp si vortexurile energetice, apoi pe intreaga planeta, cu efect mai pronuntat la inaltimi.

  Daca nu puteti sa va luati liber in cele 3 zile si ramaneti la oras, folositi foarte multa protectie si incercati sa meditati cat mai mult, in pace, preferabil mai multi daca aveti compatibilitate.
  Daca luam ca exemplu Bucurestiul, este estimata constiinta colectiva ca fiind 75% negativa.
  In cele 3 zile, aceasta negativitate va fi amplificata si va tinde sa inunde orasul din punct de vedere energetic. Exista in Bucegi aproximativ 200 (poate mai mult la data respectiva) de suflete (Lupii albi) care vibreaza in constiinta la nivel 5D sau mai sus. Este insuficient (mai ales in orase) pentru a contracara negativitatea, asadar este preferabil daca locuiti in orase sa procedati dupa cum e recomandat mai sus.

  Vaile orientate catre sud, sud est (spre soare) sunt foarte bune pentru meditatii in acele zile si activitati in aer liber (dansuri, ritualuri, plimbari).

Precautii
  Perturbatiile electromagnetice din cele 3 zile este probabil sa genereze probleme pentru sistemele de telecomunicatii pe Pamant
, ceea ce, in era noastra tehnologizata, propaga efectele in mod imprevizibil. Cu alte cuvinte, fara panica (nu se va intampla cred nimic dramatic in acele zile), este bine sa aveti resurse banesti in numerar la dispozitie (automatele bancare si bancile este posibil sa aiba probleme in functionare), sa evitati sa depindeti de telefonul mobil, calculator sau alte mijloace electronice. Dupa cele 3 zile, probabil ca efectele perturbatiilor se vor remedia relativ repede, deci e posibil ca cei mai multi oameni sa nici nu isi dea seama ca s-a intamplat ceva iesit din comun, precum trecerea planetei intr-o stare de constiinta aferenta unei dimensiuni mai inalte.

Co-creatie
  In timpul celor 3 zile, forta gandurilor noastre va fi amplificata de sute de ori. Dupa cele 3 zile, planeta va ajunge in constiinta dominanta 4D, dimensiunea gandului care se manifesta rapid. Asadar, este recomandabil ca in cele 3 zile sa va concentrati forta gandului pe realitati pe care alegeti sa le mainfestati. Nu implicati alte persoane in ceea ce alegeti sa manifestati, ci numai pentru voi, pentru a evita incalcarea liberului arbitru. Ca sa fiu mai clar, daca va doriti o relatie de cuplu, nu vizualizati o perosana anume pentru aceasta, ci vizualizati la modul general un suflet care este optim pentru voi, are toate calitatile necesare astfel incat sa va simtiti impliniti impreuna. Fara nume, fara detalii precise.

  Pentru planeta, pentru familie si prieteni puteti vizualiza ca cel mai inalt bine al lor sa se implineasca, dar nu dati detalii de genul: "copilul meu sa urmeze medicina", "fata mea sa se casatoreasca la 27 de ani". Lasati asadar spatiu pentru liberul arbitru al celorlalti.
Vizualizati o planeta a abundentei, pacii si bucuriei, cu Centre de Lumina conectate intr-o retea de Lumina pe toata planeta, cele mai frumoase imagini ale Erei de Aur asa cum o vedeti.

  Apoi, pe timpul celor 3 zile si dupa aceea (Planeta va deveni majoritar 4D), tineti cont de expresia "aveti grija la ceea ce va ganditi, s-ar putea sa vi se indeplineasca". Planeta va fi in dimensiunea gandului manifest si creativitatii.
  Daca sunteti implicati in crearea de Comunitati Spirituale, vizualizati cum acestea se manifesta rapid, in armonie si pace, abundenta, autosustenabilitate: surse de energie alternativa precum panouri solare, eoliene, hidro, energie libera; recolte bogate; sisteme de invatamant moderne, spirituale pentru copii; temple si scoli ale misterelor; oameni sanatosi si sisteme de sanatate holistice, in armonie cu Legile Divine; interactiuni benefice cu civilizatii de Lumina, benevolente.. Esential, in plus fata de mijloacele necesare existentei pentru Comunitati, vizualizati Procesul manifestarii lor abundente, in Pace si Armonie, Creativitate, Bucuria de a trai. Procesul este acea dinamica energetica ce sustine abundenta vietii. Altfel, poti avea de toate dar sa nu stii ce sa faci cu ele..
Spiritualitate
  Pe parcursul celor 3 zile, se recomanda meditatii, vizualizari, ritualuri benefice, dansuri si exercitii fizice (pentru ca energia foarte mare sa curga prin corp, nu sa stagneze).

  Se pot folosi piramide de cupru pentru meditatie (atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza , cu aproximatia de rigoare). La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle cu aproximatie la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate in general realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar 2 ore, pe parcursul celor 3 zile. Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune.

  Exercitiile de respiratie sunt recomandate. De exemplu: se inspira cam 7/8 din capacitate apoi se expira imediat cam 7/8 din capacitate, intre 10-20 ori pe minut. Exista persoane care pot avea ritmuri mai lente de respiratie (yoghine), fiecare isi poate gasi ritmul optim, dar important este sa respirati adanc si profund, in ritmul confortabil si, mai ales, constient.

Concluzie
  Experientele din cele 3 zile vor fi profunde si fara precedent pentru toti cei care au ales sa evolueze spiritual.
  Va fi si primul portal al ascensiunii pentru un numar de suflete. Nimic nu va mai fi la fel (desi marea majoritate a oamenilor inca va crede ca nu e asa) pentru noi, in sensul Divin al cuvantului. Nu uitati insa, vantul ne va bate puternic in panze, dar este foarte important cum le orientam. Vom manifesta Iubire, Compasiune, Gratitudine, Geniu Creativ orientat catre cel mai inalt Bine al tuturor? Eu asa vizionez si atunci vom fi pe directia fluxului cosmic Divin si al Planului Divin pe care bunul Dumnezeu il are pentru noi.

   Ma bucur daca informatiile cuprinse aici va pot fi de folos si 'vizualizez' ca cel mai inalt bine sa se petreaca pentru noi toti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Serviciul Relatii cu Clientii – legatura rapida cu un operator

Va prezentam mai jos principalii operatori de telefonie din Romania si modalitatea cea mai rapida de a intra in conversatie cu un operator uman call-center. Vodafone Pentru a evita sa stai cu orele prin meniurile de la Vodafone iata scurtatura pentru a intra rapid in legatura cu un reprezentant: Formeaza *222 iar apoi scurtatura 12101 Exista si numarul de telefon de la sediul Vodafone: 0372 02 22 22 .Lu - Vi 8:00 - 22:00 | Sa - Du 8:00 - 18:00 De mentionat ca cei de la Vodafone au si un serviciu express sau premium contra unei taxe de 0,39 euro, insa avand in vedere ca un apel dureaza minim 3 minute.... *555 – serviciul expres prin care clientii Vodafone pot contacta Departamentul de Relatii cu Clientii*555 este serviciul expres de Relatii cu Clientii pe care utilizatorii Vodafone persoane fizice il pot folosi pentru a intra in legatura directa cu un consultant Vodafone, in cel mai scurt timp, fara a mai trece prin meniul interactiv. Pentru clienti

Structura firului de par

Părul este o anexă a pielii, fiind compus din keratină – o proteină structurală rezistentă. Părul joacă un rol important în protejarea corpului, în special a scalpului, loc unde este cel mai dens. Părul este o trăsătură distinctivă a mamiferelor şi la oameni joacă un rol important în protecţia corpului de tra­umatisme, pierderea de căldură şi razele solare. STRUCTURA FIRULUI DE PĂR Părulare o structură complexă, alcătu­ită din fibre de keratină – keratină este o proteină structurală puternică ce se găseşte şi în unghii şi în stratul super­ficial al pielii. Fiecare fir de păr este alcătuit din trei straturi concentrice (circulare) de celule keratinizate (ce conţin keratină): medulara, corticala şi cuticula. Medulara (partea centrală) con­stă din celule mari ce conţin keratină moale, separate parţial de spaţii aeri­ene. Corticala, stratul mai consistent ce înconjoară medulara, constă din mai multe straturi de celule aplatizate, ce conţin keratină dură. STRATUL PROTECTO

Inventatorul Adi - Strungul electric handmade - 2020